KOLIKO JE TANKA LINIJA IZMEĐU ZADOVOLJNOG KUPCA I ODLASKA KOD KONKURENCIJE?

Izrada web sajta

Da li znaš da 40% korisnika napusti sajt kojem treba više od 3 sekunde da se učita? Toliko su web dizajn i održavanje sajta važni.
Ako tvoj sajt nije brz, pouzdan i vizuelno privlačan, kupci odlaze kod konkurencije. Dobar web dizajn je osnova kvalitetnog sajta i uspješnog biznisa.

MM HUB je tu da tvoju ideju sprovede u djelo.

Šta dobijaš ako nam ukažeš povjerenje da uradimo tvoj sajt?

Kako izgleda put od ideje do izrade sajta koji će tvoj biznis istaći među konkurencijom?

Sastanak
Na sastanku se upoznajemo, slušamo tvoje želje i zajedno pravimo plan za izradu sajta.
1
Zajedno biramo najbolje vizuelno rješenje
Dobar web dizajn između ostalog znači da tvoj sajt mora biti vizuelno privlačan, da ima pravilnu strukturu, estetiku i boje koje predstavljaju tvoj brend.
2
Proces izrade web sajta
Sve što treba da uradiš je da nam dostaviš tekstove, slike, video-materijal i ostali sadržaj. MM HUB tim odmah kreće u proces izrade tvog sajta.
3
Online pristup tokom rada
Posmatraj proces izrade sajta u svakom trenutku. Imaćeš pristup serveru i u svakom trenutku ćeš znati dokle se stiglo sa izradom. Moći ćeš predložiti neke izmjene ukoliko vidiš da nešto u toku izrade nije kako je zamišljeno.
4
Testiranje i revizija sajta
Sledeći korak je testiranje svih funkcionalnosti sajta. Dok mi testiramo, ti imaš uvid u sajt i radiš reviziju svega.
5
Puštanje sajta u rad
Ukoliko su testovi dobro prošli i uklonjeni eventualni nedostaci u toku izrade sajta, on se pušta u rad.
6
Podrška i održavanje
Ovaj korak je jedan od najvažnijih. Dobar web dizajn je usko povezan sa dobrim održavanjem sajta. MM HUB ti nudi tehničku podršku u svakom trenutku. Redovni backup, otklanjanje grešaka, održavanje sadržaja, instalacija novih komponenti su samo dio naše usluge održavanja sajta.
7

Upit za saradnju

Ovaj web sajt koristi kolačiće za dobijanje statističkih podataka o korišćenju naših stranica i za pružanje dodatnih funkcija. Takođe možemo da koristimo kolačiće u vezi sa marketingom naših proizvoda i usluga. Nastavkom korišćenja sajta potvrđujete da prihvatate ovu izjavu o privatnosti.