MM HUB

KAKO TI MM HUB POMAŽE DA ISPLANIRAŠ SVAKI KORAK I UNAPRIJEDIŠ BIZNIS?

IT consulting

Želiš integraciju novog softvera, sigurnosnog sistema ili baze podataka? Želiš da se istakneš među konkurencijom i maksimalno automatizuješ proces rada?

Višegodišnje iskustvo MM HUB tima u IT consultingu će ti pomoći da digitalizuješ proces, uštediš vrijeme i novac i poboljšaš kvalitet usluga.

upravljanje projektima

Strategija

Zajedno ćemo postaviti efikasnu strategiju koja će dovesti do najboljih rezultata i koja će unaprijediti tvoj biznis.

Poslovni plan

Ključ svega je isplativost. Zato smo tu da uradimo studiju izvodljivosti, kako bi odredili da li je projekat izvodljiv i isplativ, kao i eventualna poboljšanja koja se mogu uraditi.

Specifikacija projekta

Napravićemo strukturu tvog projekta i odrediti najbolji i najefikasniji način da ga sprovedemo u djelo, u skladu sa raspoloživim resursima.

Budžetiranje projekta

Na osnovu poslovnog plana pravimo procjenu troškova i prihoda i stvaramo najoptimalniji budžet za tvoj projekat.

Upravljanje projektima

Nakon što uradimo analizu projekta, primjenićemo najbolji pristup kako bi se ostvarila maksimalna produktivnost zaposlenih.

Razvoj projekta

Odredićemo sve faze razvoja i primjene proizvoda. Cilj je jasan: što veća efikasnost i što veći prihodi.

Upit za saradnju

Ovaj web sajt koristi kolačiće za dobijanje statističkih podataka o korišćenju naših stranica i za pružanje dodatnih funkcija. Takođe možemo da koristimo kolačiće u vezi sa marketingom naših proizvoda i usluga. Nastavkom korišćenja sajta potvrđujete da prihvatate ovu izjavu o privatnosti.