DIGITALNI MARKETING - KAKO DA BUDEŠ TAMO GDJE SU SVI, A DA SE IPAK ISTAKNEŠ?

Nekad su vrhunac bile vizit karte, danas izumiru. Vremena se mijenjaju, samim tim i kanali prodaje i reklamiranja. Digitalni marketing je osnova dobrog biznisa i prodaje na internetu.
Pošto je digitalni marketing budućnost prodaje i svi su na internetu, potrebno je da se istakneš u moru drugih.

Usluge digitalnog marketinga

MM HUB pruža više usluga digitalnog marketinga, kako bi se tvoj biznis što bolje pozicionirao i privukao prave klijente i kupce.

digitalni marketing

SEO

SEO optimizacija je od izuzetne važnosti za tvoj biznis. Nisu dovoljni vrhunski proizvod, dobra usluga i besprekoran dizajn, ako sajt nije optimizovan.
Sajt mora biti optimizovan sa tehničke strane, kao i odabirom pravih ključnih riječi i sadržajem. Poenta je doći i ostati na prvoj strani Google-a.

PPC

PPC (Pay-per-click) je vrsta reklamiranja koja se naplaćuje po broju klikova zainteresovanih korisnika i može biti izuzetno profitabilna.
Što je reklama bolja i privlačnija ljudi će više puta kliknuti na nju, a samim tim su veće šanse da mnogi od njih postanu tvoji kupci. MM HUB vrši usluge vođenja kampanje PPC reklamiranja.

Uopšteno Google Ads kampanje možemo podijeliti na:

SEM

Search Engine Marketing (SEM) je kombinacija dobro optimizovanog sajta i PPC kampanje reklamiranja. SEM služi za što bolje pozicioniranje tvog biznisa na pretraživačima i isticanje u odnosu na ostale.

Social media marketing

Da li znaš da 71% korisnika, koji su imali dobro iskustvo u vezi nekog brenda na društvenim mrežama, preporuči taj brend drugima? Značaj društvenih mreža za razvoj biznisa je izraženiji neko ikad.

Upit za saradnju

Ovaj web sajt koristi kolačiće za dobijanje statističkih podataka o korišćenju naših stranica i za pružanje dodatnih funkcija. Takođe možemo da koristimo kolačiće u vezi sa marketingom naših proizvoda i usluga. Nastavkom korišćenja sajta potvrđujete da prihvatate ovu izjavu o privatnosti.